KKK

Siit lehelt leiate korduma kippuvad kĂŒsimused meie teenuste kohta ning meiepoolsed soovitused reisimise ajal.

Bussi broneerimiseks saatke palun e-kiri info@taistobussid.ee vÔi tÀitke vorm.

Hinnad on erinevad ja sÔltuvad marsruudist ning reisi kestusest. Saadke meile oma pÀring ning teeme Teile personaalse pakkumise.

Lisainfot ja pilte meie busside kohta leiate kodulehelt.

KÔik meie bussid on varustatud mikrofoniga.

Bussi on vÔimalik broneerida vaid koos bussijuhiga.

Reisi vÀltel kohustub tellija tagama bussijuhile majutuse.

Meiega saab ĂŒhendust vĂ”tta e-posti aadressil info@taistobussid.ee.

Kui soovite kohtumist meie kontoris aadressil ManeeĆŸi 6, Tallinn, palume kokku leppida.

Reisi tĂŒhistamine ilma trahvita 5 ja enam tööpĂ€eva enne vĂ€ljasĂ”itu.
Reisi tĂŒhistamine 4 tööpĂ€eva enne vĂ€ljasĂ”itu 50% reisi maksumusest.
Reisi tĂŒhistamine al. 3 tööpĂ€eva enne vĂ€ljasĂ”itu vĂ”i samal pĂ€eval 100% reisi maksumusest.

Kontrollige, et Teil oleks kaasas kehtiv isikut tÔendav dokument (pass vÔi ID-kaart).

Soovitame teha reisi toimumise ajaks reisikindlustuse, mis lisaks esmaabi- ja ravikuludele, kataks ka muud keerulised olukorrad, mis vÔivad reisil tekkida.

KÔik meie bussid on varustatud esmaabikomplektidega, kuid kui tarbite kindlaid ravimeid, siis Àrge unustage neid reisile kaasa vÔtmast.

Enne reisi algust kontrollige, et teil oleks info, mis kell ja kus kohast buss vÀljub.

Bussireisile kaasavÔetavad asjad soovitame Teil pakkida kahte eraldi kotti: sihtkohas vajaminevad asjad pakkige kotti, mille saate paigutada sÔiduki all olevasse pagasiruumi ning sÔidu ajal vajaminevad asjad (dokumendid, raha, söök ja jook jne) tuleks pakkida vÀiksemasse kotti, mille saate vÔtta bussisalongi kaasa. Kui reisikava nÀeb ette ööbimist bussis, siis kindlasti vÔtke kaasa ka tekk, padi ning mugavad riided magamise ajaks.

Bussireisil ei ole alati vĂ”imalik teha pikki peatusi, mistĂ”ttu soovitame Teil vĂ”tta kaasa ka meelepĂ€rast sööki ja jooki. Bussis on vĂ”imalik teha sooja vett, seega soovi korral vĂ”tke kaasa lahustuvat kohvi, teed vĂ”i puljongikuubikuid. Lisaks tuleks kaasa vĂ”tta ka lusikas, nuga, kahvel ja tass (soovitavalt mitte klaasist). Ärge vĂ”tke kaasa toiduaineid, mille sĂ€ilivusaeg on lĂŒhike.

Kuna bussireisidel on enamasti suured reisiseltskonnad, siis soovitame jÀÀda igas olukorras positiivseks ja kannatlikuks.

VÔtke kaasa hea tuju, et saaksite seda ka reisisÔpradega jagada.

Bussis on video- ja/vÔi DVD-vaatamise vÔimalus.

Probleemide korral palun pöörduda grupijuhi vÔi bussjuhi poole, et leida probleemile lahendus.

Palun hoidke bussis puhtust ning reisilt tagasi jĂ”udes kontrollige, et teil on kĂ”ik asjad kaasas. Kui unustasite midagi bussi, pöörduge oma reisikorraldaja poole vĂ”i vĂ”tke ĂŒhendust otse meiega (tel +372 6 602 603).

Peatustes vĂ”ib sĂ”idukist vĂ€ljuda ainult siis, kui grupijuht annab selleks loa. MĂ”ned lĂŒhemad pausid on mĂ”eldud ainult juhi vahetamiseks, tankimiseks jne. Piirialadel on sĂ”idukist vĂ€ljumine keelatud.
Peatustes Àrge jÀtke oma isiklikke asju jÀrelevalveta.

Kliendid

Meie kliendid ja koostööpartnerid

PĂ€ringu saatmine

Saatke meile e-mail

  • info@taistobussid.ee

Kliendid meist

Siin kommenteerivad kliendid meie teenuseid

Tahtsime kogu Viking Line Tallinna kontoriga tĂ€nu avaldada Taisto Bussidele, kelle kaudu buss ja giidid said organiseeritud meie tervisepĂ€evale Altjale! Oleme vĂ€ga rahul ja Ă”nnelikud, giididele suur aitĂ€h, mĂ”lemad olid tĂ€ie sĂŒdamega asja juures ja nakatasid meidki oma suure entusiasmiga, tĂ€nud ka tublile ja toredale bussijuhile!

Viking Line pere

“Taisto firma bussijuhid on heatahtlikud, rÔÔmsad ja suhtlevad klientidega suurepĂ€raselt. Teiega on rÔÔm töötada!”

Maaja Silm, Estravel

“Üha tihenevas vĂ”rkpalli rahvusvaheliste suurvĂ”istluste korraldamise kalendris on meile viimastel aastatel hea logistikavĂ”ime ja soodsa hinna tĂ”ttu usalduslikuks partneriks osutunud Taisto. Kasutades ĂŒha tihemini rÔÔmsavĂ€rvilisi ja tĂ€pselt kulgeivaid Taisto busse on vĂ”itnud loodetavasti mĂ”lemad osapooled. Oleme julgelt soovitanud Taistot ka oma klubidele ja teistele koostööpartneritele.”

Henn VallimÀe, Eesti VÔrkpalli